Misleiding & Aankoop buitenland

Misleiding

Op verschillende websites (tweedehands.be, kapaza, ebay) staat er heel veel misleidende en zelfs valse informatie!
De Thermomix kan veel goedkoper verkregen worden volgens deze bronnen. We waarschuwen iedereen hier heel voorzichtig mee om te springen.
Een restauranthouder uit Antwerpen kocht onlangs via tweehands.be een extra Thermomix en moest een bedrag vooruit betalen naar een rekening in Afrika. De rekening werd betaald maar er werd nooit een Thermomix geleverd! Pure oplichterij!

Goedkopere replica's beloven dezelfde eigenschappen van de thermomix, maar door te werken met goedkopere materialen wordt bijlange niet de kwaliteit van de originele thermomix benaderd. Enkel de thermomix bezit over een uiterst krachtige motor van Duitse makelij waaraan zijn impressieve eigenschappen kunnen worden aan toevertrouwd.


Aankoop buitenland

Thermomix Benelux is de officieel erkende geautoriseerde distribiteur van Vorwerk divisie Thermomix voor de Benelux.
We zijn echter geen filiaal van Vorwerk, dit betekent dat wij onafhankelijk werken en niet in dienst zijn van de firma Vorwerk.
Dit betekent ook dat wij enkel verantwoordelijk zijn voor de verkopen die wij doen of gedaan hebben, dit in de Benelux.

Daarom deze belangrijke mededeling: Koop uw Thermomix ALTIJD in het land waar u gedomicilieerd bent. Koop uw apparaat niet in het buitenland want dan kunnen wij u helaas niet helpen qua dienst na verkoop, garanties, enz...Thermomix


De ongeëvenaarde, innovatieve, twaalfvoudig gepatenteerde keukenrobot combineert op unieke wijze meerdere kookkunsten.

meer info

Getuigenis


Ik zelf leerde dit toestel kennen tijdens de kooklessen in hotelschool Spermalie. Daarvoor had ik er ook nog nooit van gehoord. Kritisch ...

lees meer