U bent hier: Recepten » Hoofdgerechten » Andere » Kaasfondue

Kaasfondue

Aantal personen 4 personen
Categoriën Andere
Auteur Thermomix
INGREDIENTEN

  • 200 g Appenzeller
  • 200 g Comte
  • 200 g Gruyère
  • 200 g Vacherin Fribourg
  • 1 teentje knoflook
  • 150 ml droge witte wijn
  • 1 eetlepel Kirsch
  • 1 eetlepel citroensap
  • peper, nootmuskaat
  • stokbrood (in stukjes gesneden)

BEREIDING

  • Snij de kaas in grove stukken en maal fijn
    (vul bij langs de opening bovenaan)
    35 sec - stand 5
  • Voeg de wijn, kirsch en citroensap toe
    Mix
    5 sec - stand 7
  • Verwarm
    90 °C - 12 min - stand 2
  • Kruid af met peper en nootmuskaat
  • Mix
    10 sec - stand 8

 

  • Wrijf de caquelon in met een teentje knoflook, giet de fondue erin en dien op

Thermomix


De ongeëvenaarde, innovatieve, twaalfvoudig gepatenteerde keukenrobot combineert op unieke wijze meerdere kookkunsten.

meer info