U bent hier: Welkom » Geen tijd om te koken

Geen tijd om te koken

Ik geef toe er sluipt tijd en energie in verse bereidingen en niet iedereen ervaart kokkerellen als een ontspannende bezigheid. Het is zonde dat men niet meer tijd neemt voor iets wat zoveel invloed heeft op het  leven. Natuurlijk hoeft u niet 3 uur per dag in de keuken te staan, ik heb ook niet elke dag de tijd om uitvoerig te koken.

Een uitbreiding aan keukenaccessoires hielpen me al een eind op weg: een goed stel messen, mixer, Bamix-staafmixer, weegschaal, keukenrobot, hakmolen, blender, stoomkoker, … U bespaart doordat u immers niet meer uit pakjes kookt, investeer dit geld nuttig in keukenbenodigdheden en win tijd; of koop een thermomix, bespaart u tevens een hoop plaats in de kast en wint u nog meer tijd!

Een kast vol keukenapparatuur stuurde ik op pensioen toen ik de thermomix leerde kennen. De thermomix weegt, hakt, mixt, pureert, maalt, mengt, klopt, kneed, gaart, stoomt, … en dit alles in één toestel, niet groter dan een koffiezetmachine, met één mes. Eerst dacht ik: “Waar ga ik die zetten, ik heb geen plaats meer in mijn kast…” Maar die heeft gewoon de binnenkant van mijn kast nog niet gezien, ik gebruik hem dagelijks. Ondertussen ben ik zo enthousiast geworden over de thermomix – waar het hart van vol is, loopt de mond van over – dat ik nu ook thermomix demonstraties geef.

U hoeft zelfs niet meer aan het fornuis staan om te roeren; de thermomix heeft u heus niet nodig om een bearnaise te kloppen of crème brulée te bereiden.
Nog steeds geen tijd?

 

 Thermomix


De ongeëvenaarde, innovatieve, twaalfvoudig gepatenteerde keukenrobot combineert op unieke wijze meerdere kookkunsten.

meer info